Geilo. En sjarmerende fjellandsby ved foten av Hardangervidda og Hallingskarvet. 800 meter over havet og med frisk «champagneluft». Vi er 4500 innbyggere som alle kjenner noen som jobber med turisme, reiseliv og vertskap. Og verter har vi vært lenge; helt siden de engelske lordene brukte området til jakt og fiske på 1800-tallet.

De engelske lordene er byttet ut med deg. Deg og din familie med barn, og kanskje barnebarn? Fortsatt byr vi på varmt, genuint og ekte vertskap som du skal få nyte godt av. Og nyte det skal du få! Av god mat, minnerike opplevelser, flotte fotturer, skiturer, alpindager og bæreturer. Fra dager med bøå himmel og sol, snø som glitrer eøøer bekker som klukker. Til trolske tåketunge høstdager høstdager, eller snøen som laver ned mens du nyter en god bok under et varmt pledd. Alt innrammet i nydelig fjellnatur. Det er Geilo for oss, og for deg. Vi ønsker deg et riktig varmt velkommen til oss på Geilo.

Alpint

Geilo har gjennom alle år vært kjent som Norges ledende ski -og vinterdestinas­jon og har gjennom generasjoner vært et av de aller fremste reisemål og samlingspunkt for tilreisende fra både Øst og Vest.

Skiproduktet har de senere årene hatt en flott utvikling og alpinproduktet fremstår variert og spennende for alle som liker å ha snø under skiene.

Alpint på Geilo – Et eldorado for barn og familier

Å se gleden av barnas mestringsfullelse er noe vi ønsker at alle foreldre skal oppleve. Med store og lekne barneomrader kommer skigleden helt av seg selv. Bakkne er brede og oversiktlige og både nybegynnere, foreldre og barn finner stadig nye utfordringer på veien til a bli en ekte mester på alpinski!

Parkene på Geilo har stort fokus mot trygghet og lek for barn og nybegynnere. Både Geiloparken på Kikut og Slaattparken er mer som store funslopes å regne. Her kjører barn og x-games vinnere side om side.

High fives, mestringsglede, varm kakao med krem og store barnesmil – opplev ekte skiglede!

Langrenn

Vi tør a love deg nypreparerte langrennsspor du ikke har sett liknende. Så fort snøen faller prepareres det 220 km med langrennsspor i verdensklasse.

Hallingskarvet byr også på fantastiske måneskinnsturer på fjellski.

Geilo hele året

Sommeren og høsten er nydelige årstider på Geilo. Milevis med stier som tar deg til de beste fiskevannene eller frodigste multmyrene. Ta gjerne med sykkelen! Den kan du bruke flittig på stier og fjellveier mot et stort antall naturlige turmål. Velkommen til ditt ferieparadis!

Salget er i gang, registrer deg for å motta vårt prospekt!

Se personvernpolicy

Meglerkontakt:
Henrik Erland Morud, +47 90 72 59 50henrik@em1fjellmegleren.no
Victoria Follesø, +47 95 44 33 09victoria@em1fjellmegleren.no